Om oss

Under sommaren 2005 träffades ett glatt gäng i samband med en utbildning. Direkt föddes idén om att starta en modern trafikskola med höga krav gällande teknik, utbildning och inte minst hög service till våra kunder.

I Januari 2006 slogs portarna upp till Trafikteamet och sedan dess har intresset ifrån både media och kunder varit stort och det är vi väldigt tacksamma för.

2007 blev Trafikteamet valda till ”Årets Nyföretagare” av NyföretagarCentrum Hässleholm med följande motivering:

”För att man med ett nytt synsätt har förbättrat körkortsutbildningen och underlättat för alla att skaffa körkort med rimliga kostnader. Anpassning av utbildningen för tex. dyslektiker har öppnat nya möjligheter för denna grupp. Konceptet har gjort Trafikteamet till marknadsledande i Hässleholm på 1,5 år.”

På Trafikteamet är servicen högre än priserna och det kommer säkert Du också att uppskatta!

Under 2023-2024 kommer vi på TT att växa lite med hjälp av Evelina & Åsa som gör sina praktikperioder hos oss. De utbildar sig till trafiklärare i Klippan.
Ni som tex behöver lite extrahjälp med teorin kan ta hjälp av dem. Under sommaren 2024 kommer de även att få hjälpa till med körlektioner.
Vi kommer att erbjuda reducerat pris på dessa körlektioner för att både du som kund samt att Evelina & Åsa ska få bra träning.

 

Hos oss är alla hjärtligt välkomna!

 

// Britt, Evelina, Åsa, Björn, Jonas & Niklas